Weerbaarheidstraining

Weerbaarheidstraining

Rots & Water 

Wat?

In deze training leren kinderen en jongeren door middel van spel en bewegingsoefeningen op hun eigen kracht te vertrouwen, beter op anderen af te stemmen, rekening houden met elkaar en hun weerbaarheid te vergroten.

Voor wie?

De training is voor kinderen vanaf 6 t/m 18 jaar, die beter rekening willen leren houden met zichzelf en/of anderen. Deze training is zowel geschikt voor wat meer teruggetrokken, stille kinderen als voor wat meer dominante of duidelijk aanwezige kinderen. De rots en water training kan ook aangeboden worden op school, binnen een bestaande groep of een deel van een groep. In groepen waarin kinderen bijvoorbeeld gepest worden is de training nuttig.

Hoe?

De training wordt gegeven in een gym- of speelzaal.

– individueel traject: lessen van 45 minuten, zo vaak als nodig is
– groepje met leeftijdsgenoten (max. 8 kinderen): lessen van anderhalf uur, 8 keer. Inclusief ouderavond en persoonlijk eindverslag. Er wordt een intake gepland vooraf.
– hele klas: lessen van een uur, vaak onder bestaande gym-tijd, in totaal tien keer. Indien gewenst met ouderavond, en in elk geval een voorgesprek met de leerkracht.

Waar?

De weerbaarheidstraining (rots&water) vindt op locatie plaats op scholen en wordt daarnaast gegeven op onze locatie in Arnhem, Zevenaar en Doetinchem.
Locatie: IJsselburcht 4 Arnhem
Locatie: Gezondheidscentrum Lentemorgen Zevenaar
Locatie: Hofstraat 22A Doetinchem

Kledingtip: neem sportschoenen mee en doe makkelijk zittende kleding aan!

Scroll naar boven