Locatie: Apeldoorn

Route

De praktijk is gevestigd in een groot pand met meerdere zorgaanbieders, naast Vos Installatietechniek. U kunt hier door de blauwe glazen deuren naar binnen. De praktijk is boven, een klein trapje op en door de schuifdeuren aan uw linkerhand. Als u door de gang, rechts loopt dan vindt u onze wachtkamer aan het einde van de gang.
Mocht het voor u niet mogelijk zijn om de trap op te gaan dan horen wij dat graag voorafgaand aan de afspraak.

Met de auto
Vanaf de A1 neemt u afslag 19 Hoenderloo en rijdt richting Apeldoorn centrum over de Europaweg. Bij de derde kruising slaat u linksaf: de Jachtlaan op. Eerste rotonde naar rechts de Prins Willem Alexanderlaan. De derde straat aan de rechterhand (bij Dijkgraaf kantoorartikelen) is de Koningslijn.

Als u langs het gebouw rijdt dan kunt u er aan de rechterkant langs rijden. Aan de achterkant is voldoende parkeergelegenheid. Voor het gebouw zijn ook enkele parkeervakken.

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn neemt u bus 12 naar Apenheul via Orden. Stap uit bij halte ‘Prinses Beatrixlaan’. Als u richting ‘Dijkgraaf kantoorartikelen’ loopt en de eerste links afslaat dan bent u al op de Koningslijn. Het is dan ongeveer 2 minuten lopen.

Neem alvast virtueel een kijkje!

 

Scroll naar boven